Кінець війни в Україні: Пролунала рокова дата, від неї ком до горла підступає

Астролог спрогнозувала, коли закінчиться війна в Україні.

Вже півтора року триває повномасштабна російська військова агресія на території України. Щодня наші захисники не дають ворогові пройти далі ціною свого життя. Вся країна чекає на завершення війни, яка обов’язково закінчиться перемогою України. Астролог Марина Скаді поділилася своїм прогнозом, коли це може статися, пише ТСН.

Астролог прогнозує, що найближчий рік стане для України роком максимального розкриття закладеного потенціалу та повернення до свого природного ресурсного стану.

У період з 23 березня 2023 року до 20 листопада 2024 року Плутон змінює знак Зодіаку – переходить з Козорога на знак Водолія на наступні 20 років.

Скаді вважає, що наприкінці 2024 року відбудуться кардинальні зміни, насамперед це завершення активних військових дій, а також зміна влади у країні.

Оскільки кармічні Місячні Вузли на 1,5 року перейшли у вісь взаємовідносин Овен – Терези з 18 липня 2023 року, астролог прогнозує, що до 2025 року завершується цей транзит, а отже, і домовленості буде досягнуто. Саме в цей період має закінчитися збройна агресія рф проти України.

Крім цього, новий 2-річний цикл для України, який розпочинається через Марс у Солярній карті України, буде періодом налагодження та розвитку дружніх відносин, створення нових альянсів та міжнародних спільнот.

Астролог прогнозує, що протягом найближчого року варто чекати на точні терміни з питань євроінтеграції України, отримання гарантій безпеки від дружніх держав.

Скаді прогнозує, що з інтересами України рахуватимуться ретельно підготовлені плани успішно реалізуються, а обґрунтовані амбіції отримають свою винагороду.

Але буде і не без труднощів для народу, астролог бачить емоційне напруження, але загалом перспективи України на найближчий рік хороші, наша країна вийде з темряви у бік світу.

Читайте також  Курс валют у квітні: Експерт спрогнозував, якими будуть євро і долар

Наприкінці 2023 року і до осені 2024 року Україна є ключовою країною у формуванні нового світоустрою. Астролог додала, що лідери всіх цивілізованих країн зрозуміють в цей період, що майбутнє Європи визначається в Україні.

Найскладніші періоди, за прогнозом астролога, — вересень та жовтень 2023 року, а також квітень 2024 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.