Як закінчиться війна з Росією: експерт назвав єдиний сценарій припинення бойових дій

Литовський військовий експерт Даріус Антанаітіс спрогнозував, як може закінчитися повномасштабна війна с Росією. Він назвав єдиний сценарій припинення бойових дій.

Як закінчиться війна з Росією: експерт назвав єдиний сценарій припинення бойових дій – today.ua
У ЗМІ поширується інформація про те, що союзники найближчим часом можуть підштовхнути Україну до переговорів щодо призупинення війни. Антанаітіс заявив, що не думає про чутки, які поширювались за минулий рік багато разів. Говорили, наче Захід змусить нашу державу здатися. На думку спеціаліста, не варто звертати увагу на домисли.

Експерт закликав українців слідкувати за офіційною інформацією та не довіряти чуткам. Він вважає, що є два сценарії припинення війни.

“Сценарій номер один, коли Україна приймає вимоги Росії. Сценарій номер два, коли Росія приймає вимоги України. Ось і все. Тож виграє Україна чи Росія”, – зазначив Антанаітіс.

Воєнний аналітик вважає, що Захід не допустить виграшу рФ, тому що у такому разі у небезпеці опиниться вся Європа та весь демократичний світ. Тому потрібно зробити все можливе для того, щоб російські окупанті припинили війну, а Україна повернула собі всі території, які їй належать.

“Тож це єдиний можливий сценарій… Тому що війна – це не просто стрілянина. Війна залежить від ресурсів. Якщо у вас немає ресурсів, ви програєте війну. Тому в цьому випадку Захід робить все. Використовуйте крижану логіку. Отже, хто надає фінансову підтримку, військову підтримку, дипломатичну підтримку? Захід”, – цитує Антанаітіса ТСН.

Офіцер запасу Литви розуміє українців, які змушені жити в умовах війни. Він нагадав, що Захід надає нам необхідну підтримку:, військову і економічну, дипломатичну та інформаційну.

Як закінчиться війна з Росією: експерт назвав єдиний сценарій припинення бойових дій

Читайте також  Багатьох українців уже найближчим часом позбавлять права на відстрочку від мобілізації

Даріус Антанаітіс підкреслив, що країна не може вступити в НАТО, якщо вона має територіальні суперечки з іншими країнами або перебуває у стані війни.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.