Блогерка із Закарпаття, яка хотіла розділити Україну, втекла закордон та нарікає на владу

Вона також заявила про те, що українці вважають жителів Закарпаття “другим сортом”.

Скандальна блогерка, яка вже раніше закликала відділити Закарпаття від України, за що отримала підозру від СБУ, вочевидь не збирається вибачатись, а навпаки продовжує відстоювати свою точку зору.

Злякавшись силовиків, дівчина переїхала до Чехії, і вже звідти розповідає “нову історію” про те, що на Закарпатті проживають русини, які дуже далекі від українців, та про те що їх права постійно утискає українська влада.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в ТікТок.

Дівчина проводячи ефіри у соцмережі із закордону, продовжує закликати до відокремлення регіону Закарпаття від України.

“Ми проти України, хай нас не називають мадярами, бо ми є русини, а українці хотять в нас те відібрати, українська влада хоче забрати у нас нашу історію.”-заявляє вона.

Вона відкрито підтримує ідеї відділення від України, та скаржиться на те, що раніше в цьому регіоні вже був рух за автономію Закарпаття, але СБУ прибрали людей, які брали в цьому участь.

Дівчина заявляє про те, українці вважають жителів Закарпаття “як другий сорт”.

Блогерка настільки зухвала та самовпевнена, адже вважає, що за її ефірами спостерігає Володимир Зеленський, адже як тільки вона поскаржилася про те, що на Західній Україні тяжко з роботою, та багато людей виїжджає працювати закордон, Президент з’здив до Закарпаття та підписав указ про те, що в цьому регіоні буде вироблятися сіль.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.