Путін знахабнів і посилить тиск: українців попередили про нові погрози

Путін упевнений, що виграє “вибори” у Росії і збирається затягнути війну до виборів у США.

Якщо РФ проведуть осінню мобілізацію, кількість ракетних атак і наступальних дій на фронті може збільшиться. Путін нахабнів і хоче проявити силу, щоб затягнути війну в Україні, як мінімум до виборів у США, сподіваючись, що там переможе Трамп. politeka.net

Про це в ефірі Radio NV розповів політолог Володимир Фесенко.

За його словами, вже зараз видно, що Путін хоче продемонструвати силу – він руйнує зернову угоду, атакує зернову та портову інфраструктуру України, почастішали повітряні атаки українськими містами.

“Схоже, він вже трохи схаменувся і нахабнів, він хоче продемонструвати силу. Ми ж бачимо, руйнування зернової угоди – це демонстрація сили, атаки на зернову та портову інфраструктуру України, навіть почастішали обстріли різних українських міст, ракетні обстріли, повітряні атаки там дронами. ж, і артилерійські обстріли. Ось явно Росія йде на ескалацію”, – каже Володимир Фесенко.

За словами політолога, якщо вони підуть на мобілізацію – це буде критерій. Якщо відбудеться у вересні або жовтні нібито запланована додаткова мобілізація, це означатиме, що Путін спробує піти в наступ.

“І воно може не лише затягувати війну, він може спробувати перейти в контратаку для того, зокрема, щоб давити і на Захід, і на нас, щоб змусити нас піти на світ на його умовах. Або розхитати громадську думку на Заході, налякати саме затяжною війною, ескалацією, до виборів у Штатах, сподіваючись на прихід Трампа. Це одна зі стратегій. Є така стратегія, сумнівів немає вже навіть у США”, – каже експерт.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.