Амеpиканські хіpурги безкоштовно опеpуватимуть укpаїнців: охочих пpосять зголошуватись

Місія Face to Face знову повертається в Україну.

У партнерстві з центром реабілітації НЕЗЛАМНІ, у листопаді цього року команда американських лицевих пластичних хірургів буде проводити безкоштовні реконструктивні операції військовим і цивільним, які отримали травми обличчя та шиї.

Американські лікарі разом з українськими колегами відберуть пацієнтів для проведення реконструктивних операцій на обличчі та шиї, повідомляє “Львів місто надхнення“.

Для пацієнтів, які пройдуть відбір для участі в місії, операція та перебування в клініці будуть безкоштовними.

«Якщо ви знаєте потенційного пацієнта або самі є потенційним пацієнтом із травмами обличчя та/або шиї, для отримання інформації про те, як подати заявку на операцію в рамках місії, напишіть на [email protected], або сконтактуйте в Telegram/Viber за номером +380937814304 (Ігор Анатолійович).

Надсилайте, будь ласка, скановані копії виписок (за наявності), фотографії та знімки досліджень КТ/МРТ тощо.

Після отримання та розгляду цієї інформації, вам буде повідомлено про результат та деталі», – зазначають у центрі НЕЗЛАМНІ Першого медичного об’єднання Львова.

Нагадаємо, це вже третя місія Face to Face в Україні, в межах якої раніше прооперували 50 пацієнтів, та ще 80 – проконсультували.

Місія створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) (The Educational and Research Foundation) та організаціями Razom for Ukraine тa INgenius.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.