Скандальна блогерка Алхім через мову обізвала захід України “заводом д**ілів”: відео

Скандальна блогерка цинічно обізвала західні області України.

Скандальна блогерка Анна Алхім, яку раніше звинувачували в корегуванні російських ракет по лікарні у Дніпрі, знову відзначилася. На цей раз їй не сподобалися жителі західних областей України, яких вона обізвала “д**ілами”.

Відео вона опублікувала на своїй Instagram-сторінці.

Алхім опублікувала, на її думку, “веселу” сторіс, в якій обізвала жителів західних областей України – Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської – “заводом д**ілів”. Їй не сподобалося те, що в цих регіонах люди спілкуються українською мовою і можуть вимагати цього від гостей з інших регіонів.

“Тим, кому це не подобається – можете відписатися. У мене багато друзів в Ужгороді і ніхто не реагує так, як ви. Що ви хочете сказати – я неправду опублікувала? Правду-правду”, – цинічно заявила скандальна Алхім.

Нагадаємо, раніше Анну Алхім звинувачували в коригуванні російської ракети по Дніпру.

Ще до повномасштабного вторгнення блогерка неодноразово висловлювала свою повагу до російського диктатора Путіна. А ось під час війни Алхім продовжила вести свої соцмережі російською, ба більше, навіть вихвалялася, що продовжує слухати артистів із країни-агресорки на офіційних майданчиках.

Вона також заявляла, що принципово не збирається переходити на українську мову, доки їй не припинять дорікати російською.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.