“Менше кайфувати і більше працювати”: Верещук повчає простих українців, але за депутатів – жодного слова

За словами голови Мінреінтеграції, українцям “не вистачає атмосфери перших тижнів лютого та березня” минулого року.

Віцепрем’єрка, міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук викликала хвилю дикого обурення в українців. Вона заявила, що народ занадто “розслабився”.

Пост Верещук написала у Facebook. За словами голови Мінреінтеграції, українцям “бракує атмосфери перших тижнів лютого та березня” минулого року, коли росія розпочалася повномасштабну війну. Верещук наголосила, що завдяки цьому ми й вистояли.

“На жаль, слід визнати, що ми почали трішки розслаблятися. Це відчувається по тому, на що люди останнім часом почали витрачати свою енергію, час і гроші. Напевно, це дещо природно, але небезпечно”, – написала вона.

Також міністерка обурюється через поведінку українців, адже в той час, поки деякі віддають свої життя за свободу всього народу, інші насолоджуються і “займаються відвертою фігнею”, як заявила вона.

“Треба менше кайфувати й більше працювати. До перемоги ще багато роботи”, – підсумувала глава відомства.

Проте Верещук припустилася великої помилки, скинувши всю провину на простих українців, адже представників влади вона зовсім не згадала у пості.

Це розлютило народ, бо саме депутати дозволяють собі “розслаблятися” під час війни, відвідувати елітні курорти та витрачати шалені гроші на абсурдні речі. Водночас ніхто з них не рветься на фронт.

“Не люди почали розслаблятися, а верхівка влади стала все більше і більше красти”, “Ми почали розслаблятися, чи ви не виконуєте свою роботу? Що за маніпуляції?”, “Хто б казав, самі на Мальдівах, Греціях і так далі відпочивають. Почніть із себе будь ласка”, – написали українці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.