Екстрасенс назвав найнебезпечніші регіони України, де Росія влаштує масову ракетну атаку

Як би це сумно не звучало, в Україні немає безпечного місця, доки агресивний сусід веде війну. Однак є найнебезпечніші регіони, що знаходяться під вогнем. Екстрасенс розповів, куди найближчим часом знову вдарить окупант.

Екстрасенс Роман Шептицький розповів, що чекає на Україну найближчого місяця. За його словами, у серпні буде найскладніше, оскільки росіяни планують масштабний обстріл – під вогонь потраплять три основні території.

“У Путіна немає нічого святого. Він уже зазіхнув на священні міста. Вищі сили йому цього не пробачать, тому він обов’язково буде покараний. А поки що обстріли дійсно будуть продовжуватися”, – робить невтішний прогноз екстрасенс.

За словами Шептицького, за рівнем загрози на третьому місці перебувають західні регіони країни – це Хмельницька та Львівська області – у разі повітряної тривоги експерт радить пройти в укриття. На другому місці – центральна частина, включаючи Київ. Проте найбільша небезпека, звичайно ж, висить над прифронтовими областями – Херсонською, Запорізькою, Дніпропетровською, Харківською, Сумською та Чернігівською.

Екстрасенс радить не ігнорувати тривоги, а особливо побоюватися гучних дат, наприклад Дня Незалежності України 24 серпня. Обережніше треба бути за день, в день і наступного дня після свята, тому що агресор дуже любить бити у подібні періоди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.