Українці радіють, а от чиновники та нардепи в шоці! “наказом зверху” було зазначено, що прикордонникам заборонили випускати чиновників та депутатів з країни

Українці радіють, а от чиновники та нардепи в шоці! Щ0йно “наказом зверху” було зазначено, що прикордонникам заборонили випускати чиновників та депутатів з країни.

Офіс президента України заблокував виїзд за кордон народним депутатам та чиновникам. Законодавство щодо виїзду у відрядження доопрацьовуватимуть.

Виїзд чиновників за кордон: кому тепер заборонено залишати Україну та які є виняткиНові правила виїзду чиновників за кордон під час воєнного стану – на інфографіці. Тепер виїзд дозволено лише у відрядження або з однієї з трьох поважних причин.

«Це правда, що всім депутатам і чиновникам заблокували виїзд з України. Люди втратити зв’язок з реальністю. Зараз відповідні органи будуть дуже ретельно перевіряти документи про відрядження, запрошення, дорогу і так далі. Щоб не було такого, що відрядження у Вільнюс, а люди повертаються через Хорватію, де ще тиждень затримуються. Зараз буде доопрацьовано постанову, яка регулює ці відрядження і відпустки за кордоном стосовно військових теж», – розповів співрозмовник видання.

У Державній прикордонній службі УП відповіли, що прикордонний контроль «проходить відповідно до норм чинного законодавства».

Інформацію також підтвердив Олексій Гончаренко!

Отже, друзі вже можу підтвердити офіційно інформацію.

Пару годин тому на пости прикордонників розіслали вказівку про заборону на виїзд чиновників та депутатів за кордон. Всі, хто намагаються перетинути кордон, зупиняються, і очікується рішення ОП по кожному з них.

По суті, тепер Андрій Єрмак особисто в телефоному режимі дозволяє чи блокує виїзд чиновників та депутатів.

Це гарний піар-хід і думаю, він сподобається людям. Єдине, хочу написати ось про що. Уявіть собі, 40-мільйонна країна під час найбільшої війни в Європі, а голова ОП вирішує – чи можна виїхати комусь за кордон. Це неправильна історія. Просто системно не правильна.

Читайте також  У Бразилії гомофобію визнали злочином

Зробіть процедуру дозволу виїзду за кордон. Карайте тих, хто її порушує.

Але держава не може функціонувати по телефону.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.