21-річний поліцейський у відділку вистрелив у себе: Він у тяжкому стані

Правоохоронець встиг пропрацювати лише півтора місяця.

В Тернополі 21-річний поліцейський намагався скоїти самогубство на робочому місці. Хлопець лише півтора місяця тому прийшов на роботу, зараз він перебуває в тяжкому стані.

Про це пише zaxid.net.

Подія сталась зранку, 24 липня, в Тернопільському міському відділку поліції. 21-річний офіцер зранку прийшов на роботу та отримав табельну зброю. Він зачинився в кабінеті, після чого пролунав постріл. Колеги одразу кинулись допомагати йому.

“Молодий працівник поліції, отримавши зброю, заступав на службу і намагався скоїти суїцид. Зараз головне – життя людини, зараз ми надаємо максимальну допомогу, щоб врятувати його, працівники поліції здають кров. Чому так сталося – розбирається ДБР. Ніхто замовчувати нічого не буде. Буде дана правова оцінка, будуть вивчені всі обставини, які спонукали поліцейського піти на такий крок”, – повідомив в.о. начальника поліції Тернопільської області Сергій Зюбаненко.

Відомо, що 21-річний поліцейський півтора місяця тому прийшов на роботу після закінчення профільного університету. Причини спроби самогубства розслідують ДБР та прокуратура.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.