Заява Лукашенка про похід “вагнерівців” на Варшаву: як відреагували поляки

Поляки пригадали, що країна є членом НАТО.

У Польщі активно обговорюють слова самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка про те, що “вагнерівці” можуть напасти на Варшаву. Це викликало активне обговорення у Мережі серед поляків.

Про це пише 24 канал.

Реакція у польській мережі на цей маразм від білоруського диктатора не була одностайною. Чимало поляків сприйняли ці слова за чисту монету.

“Скажіть, будь ласка… Є чого боятися? Я так боюся, що за мить почнеться війна, що Білорусь і вагнерівці на нас нападуть”, – пише одна з користувачок.

Попри це, більшість користувачів висміюють так звані наміри “Вагнера”.

“Ми повинні бути активними, а не просто реагувати на ті кризи, які нам створює Росія. Ми повинні активно створювати кризи для Росія, змушувати їх реагувати та знищувати їхні сили. Росіяни не можуть сидіти склавши руки й створювати для нас нові кризи без тиску – так ми завжди програватимемо”, – зазначають у повідомленні.

Користувачі переконані, що у будь-якому разі потрібно бути готовими до заворушень.

“Дурні тварини ледве розуміють справжню силу поляків! Сумно відомі, кровожерливі терористи-смертники з “Вагнера” скоро отримають свій “приз”. Слава Польщі!”, – пише один з користувачів Мережі.

Крім того, користувачі пригадали, що Польща є країною-членом НАТО. Напад на неї вважатиметься нападом на весь Північноатлантичний альянс.

Тим часом у Кремлі знову вдались до поширення дезінформаційної кампанії проти Польщі та України, яку окупанти активно розпочали ще минулого року. Так, пропагандисти РФ знову заговорили про нібито “плани Польщі захопити захід України”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.