“Постраждалим це розкажи”: Фреймут, яка вперше повернулася в Україну і вирішила навчити українців мирного життя

Як пише Politeka.net, Оля Фреймут – відома українська телеведуча, яка стала зіркою “Нового каналу”.

Неодноразово вона стикалася з критикою, Фреймут соромили за її відповіді в мережі з приводу багатьох правил етикету, але при цьому завжди знаходилися і ті, хто хотів почути пораду від ведучої.

ведуча, скріншот Інстаграм

Справа в тому, що Фреймут поділилася радісною новиною про своє повернення в Україну разом із молодшими дітьми. Цей візит став першим для зірки від початку повномасштабної війни. При цьому Фреймут розповіла, що приїхала до Львова, щоби провести благодійний захід.

Участь у заході Фреймут буде безкоштовною, проте кількість місць обмежена, це також обурило багатьох у мережі.

«Мені так подобаються люди, які виїхали з країни на початку війни, а потім намагаються бути психологами для тих, хто залишався; Їдьте туди, звідки ви приїхали разом зі своїми манерами!; Це просто бляха, Ви навіть не уявляєте, що таке війна, що постраждав це розкажи;

Краще просто задонати безпосередньо ті 700 грн на ЗСУ, Притулок чи Вернись живим; Може підіть людям, які ще постраждали від війни, розкажіть, що негідно скаржитися на свої проблеми; А що ця дама знає про війну та емоції?? По “телику” бачила чи чула? Вали туди, де була! – пишуть Фреймут під фото.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.