У Пoльщі літак впав на ангаp, де хoвалися люди. Багато жеpтв і постpаждалих. Фото

У Польщі літак Cessna під час посадки за поганих погодних умов впав на ангар із людьми. Унаслідок події загинуло п’ятеро людей, ще десятеро дістали поранення.

Про це повідомило польське видання Remiza. Інцидент стався на аеродромі в селі Чрчинно в Новодвурському повіті.

Як повідомляється, з невідомих причин літак Cessna 208 Caravan врізався в ангар, в якому перебувало близько 20 осіб.

За попередньою інформацією, загинуло 5 людей, боротьба за життя ще кількох постраждалих триває. Загалом зазнало поранень різного ступеня важкості 10 людей.

Про це повідомило Воєводське управління Державної пожежної служби у Варшаві та оприлюднило відповідне фото з місця події.

На місце події направили 16 пожежних підрозділів, зокрема медичний рятувальний загін із Варшави WARSAW MEDYK.

Як повідомила Польському радіо Моніка Новаковська-Бринда зі штабу Державної пожежної служби, жертвами авіакатастрофи стали люди, які сховалися в ангарі від негоди.

“Відомо, що будь-яка людина, яка знає, що наближається шторм, шукатиме притулку в безпечному місці. На жаль, цей ангар таким не виявився”, – розповіла вона.

Новаковська-Бринда уточнила, що в літаку було троє пілотів – один з них загинув, один постраждав, один неушкоджений.

На запитання, чи могла погода стати причиною катастрофи, вона відповіла: “ми можемо назвати метеорологічні умови як можливу причину”.

Рятувальна операція триває. У ній беруть участь чотири гелікоптери Польської медичної авіарятувальної служби з Варшави, Плоцька, Ольштина та Соколува-Подляського. На місці працюють 10 пожежних машин.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.