Таролог Яна Тимощук: У липні міста “горітимуть”, агресор готує захоплення

Таролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, які події відбуватимуться на фронті найближчим часом, які населені пункти під загрозою, чи закінчиться цього року терор нашої країни, і коли помре Путін.

Яно, скажіть, що на нас чекає найближчим часом? До яких подій нам варто бути готовими?

Йде ера Водолія, а це значить, що постане питання свободи. Багато людей можуть робити якісь революційні вчинки. Буде все нове, а старе перестане існувати. Якщо прив’язувати це до подій на фронті, то будуть здійснені наступальні дії, відвойовування своїх територій.

Другою випала карта, що позначає запеклі військові дії. У липні міста будуть “горіти” через енергію Марса – Бога війни. Активні дії будуть на окупованих територіях, а також агресор може захопити інші населені пункти – варто чекати “прильотів”.

Далі випадає карта енергетичного вампіра, тому можу зробити висновок, що Росія поки не залишить нас у спокої. Вона буде лякати ядерною війною, шантажувати. Під загрозою критична інфраструктура. Більш того, може повторитися блекаут. Тобто будуть обмеження в комунальних послугах.

Однак нас оберігають Богиня родючості і Венера, які дають нам те, що ми хочемо. Тобто наше сільське господарство буде працювати. Також ми будемо отримувати середню фінансову допомогу і зброю.

В цілому енергія на нашому боці. Карта “Зірка” вказує на те, що зараз вирішується питання щодо нашого вступу до ЄС.

Ви сказали, що поки в Україні буде “гаряче”. Можете назвати найнебезпечніші місця?

По-перше, ворог посилюватиме “прильоти” по заходу України. Вони хочуть “розбити” об’єкти критичної та енергетичної інфраструктури.

Також варто сказати, що буде “гаряче” в тих місцях, де окупанти починають відступати. Є небезпека, пов’язана з їжею. Може бути початок голоду, тому що на багатьох територіях з продуктами харчування є проблеми.

Читайте також  "Подаємо петицію": KALUSH Orchestra звернулися до українців після скандального фіналу Нацвідбору

Крім того, агресор готує катастрофу, пов’язану з водою. Карта “Вежа” показує руйнування і втрати житла у людей. Можуть бути “прильоти” по центрам прийняття рішень.

Тобто, загарбники будуть мститися за просування в деяких напрямках?

Випадає карта ілюзії, обману. Це означає, що загарбники будуть відступати з наших територій, проте залишать за собою дуже неприємний “сюрприз” у вигляді пасток або мінування, наприклад. Це буде якийсь імпульсивний страшний період, бо можуть бути катастрофи. Вони не планують здаватися. У них є наказ йти до кінця.

А чи будуть у нас якісь перемоги в липні?

Йде енергія захисту. Можуть бути переговори, поїздки за кордон з метою отримати додаткову допомогу в боротьбі з ворогом. Також випадають карти “Смерть” і “Колісниця” – вони говорять про те, що ЗСУ будуть керувати процесом, незабаром буде і наша перемога.

При цьому поки все ж буде дуже “гаряче” на тих територіях, де йдуть активні бойові дії, тому я б рекомендувала звідти виїхати.

Можете сказати, коли закінчиться “гаряча” фаза війни?

Зараз ситуацію в країні можна порівняти з пораненою людиною. Попереду на неї чекає операція, але в цілому стан стабільно непоганий. Карти показують, що активні бойові дії можуть затягнутися на роки. Якийсь переломний момент може статися мінімум через рік. Але це не завжди буде в такій активній фазі. Насправді, тільки до 2030 року у нас буде повна ясність того, що відбувається. Поки ми будемо перебувати в підвішеному стані.

Яке найближче майбутнє у Росії? Чи варто їй чекати на бумеранг?

Я бачу, що протягом трьох місяців в Росії буде складна ситуація. Там можуть бути катаклізми, катастрофи, нові епідемії та інше. Може бути “обнулення”, проте на переворот чекати не варто. Це дуже довгий трансформаційний шлях. Також Росія може втратити землю.

Читайте також  Їздила автостопом у Бучу, щоб знайти тіло сина: історія згорьованої матері

Більш того, для Росії будуть введені тотальні обмеження. Людей будуть вводити в страх і залежність. Однак ця країна все ж буде орієнтуватися на мир.

І останнє питання, яке цікавить усіх українців: коли помре Путін?

Всього два варіанти розвитку подій. Якщо він йде своєю смертю, то це протягом шести років. Якщо у нього “підкоситься” здоров’я, то протягом 13 місяців. Є багато людей, які хочуть його вбити, але він має великий захист. Тому це поки неможливо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.