Жінка вигулювала шістьох дітей на повідці: Мережу шокувало відео

Шестеро дошкільнят були прив’язані за пояс мотузкою.

У Києві жінка гуляла з дітьми, які були прив’язані до неї мотузкою. На відео, яке опублікували в соціальних мережах видно, що жінка тримає мотузку червоного кольору, до якої прив’язані за пояс шестеро дітей. Вона йде з ними тротуаром не озираючись, а потім, щось каже дітям, показуючи рукою в арку будинку.

В Мережі жінку назвали “суворою київською бабусею”, яка вигулює дітей на повідку.

Сайт ТСН.ua показав відео Ларисі Шкловцовій, дитячій і сімейній психологині. Адже така прогулянка з дітьми у центрі міста має дивний вигляд навіть під час війни.

“Звичайно, те, що в країні йде війна, теж загострює тему організації безпеки дітей на вулиці. На відео ми бачимо жінку, яка веде діток-дошкільнят, зв’язаних мотузкою. На що слід звернути увагу, що має насторожити: те, що діти тримаються за мотузку – відома практика, в цьому нема нічого страшного, якщо потрібно пройти від садочка до дитячого майданчика, наприклад. Мене бентежить відсутність емоційного й зорового контакту з дітками, а також лише один супроводжуючий дорослий. В цій ситуації зовсім немає зорового контакту у дорослого і дітей. Дорослий без емоцій, ніби робот, який виконує функцію – перевести дітей з точки А в точку В”, – коментує для сайту ТСН.ua відео Лариса Шкловцова.

Вона зазначає, що зазвичай, із дітьми дошкільного віку ми не ходимо по одному дорослому на людній вулиці, адже це небезпечно для дітей. Тому реакція користувачів соціальних мереж виправдана і цілком зрозуміла.

“Можливо, це приватна няня чи приватний садок, але поруч ганяють автомобілі, місце небезпечне для подібних переходіві з дітками. Ще й супроводжуюча вихователь не дивиться, що з дітьми, як вони йдуть. Я б радила батькам цих діток звернути увагу на організацію безпечних прогулянок. Адже, якщо так організована прогулянка, то що проходить за стінами садочку, можна лише уявляти”, – додає психологиня.

Читайте також  У Франківську на дорозі провалився тролейбус

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.