Путін так і не повернувся до Москви після заколоту: хто зараз може керувати Росією

У ніч на 24 червня ватажок “вагнерівців” Пригожин спробував влаштувати військовий заколот у Росії. Президент країни-агресора відразу втік із Москви, куди прямував Пригожин зі своїм військом. І міг так і не повернутись до столиці, а тим часом владу в РФ перехопили ФСБ-шники.

Таку думку в ефірі ютуб-каналу “Сейчас” висловив політтехнолог Михайло Шейтельман. politeka.net

Він припускає, що ФСБ-шники, побачивши, що Путін втік, і що країна некерована, могли взяти на себе значну частину повноважень, об’єднавшись із кимось або вступивши до якихось домовленостей.

“І що в цій ситуації насамперед вони б зробили, якщо це так? Це припущення, але що далі зробили б ці люди? Ось тут я вже далі знаю, це поки що єдине припущення, яке я зробив, що Путін сьогодні не може в одне обличчя віддати такий собі наказ, що він десь там сидить, ні безумовно, сидить. Загалом усі поклали прилад на те, що він там наказує. Невідомо, де він там сидить, може, й на Валдаї, чому б ні. Саме тому так наполегливо нам показували його у палаці на ганку у Кремлі, щоб усі повірили”, – ділиться думкою Шейтельман.

За його словами, далі був візит до Вашингтона когось із тих, хто захопив владу в Росії, наприклад, Патрушева. Є точна інформація, що до Вашингтона минулого тижня літав урядовий борт із Російської Федерації, тобто хтось літав до Вашингтона вести якісь переговори одразу після путчу.

“Але ми знаємо точно, що після цього директор ЦРУ приїхав до нас до Києва і вів переговори з президентом Зеленським. Ось тут сумнівів немає в тому, що це правда, тому що це повідомили офіційно. І президент Зеленський доповів йому те, як саме внаслідок військової операції, внаслідок нашого наступу ми змусимо Путіна до переговорів”, – каже політтехнолог.

Читайте також  "Нові правила мобілізації спричинили шок в ухилянтів, чоловікам дали 9 місяців на це": повістки, ТЦК, електронний реєстр

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.