На війні з росіянами загинула 30-річна лікарка з Прикарпаття

Жінка народилася в селі Жовчів, що на Івано-Франківщині. Навчалась у Калуському ліцеї № 5, а згодом вступила до школи № 48 у Львові. Закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.

У четвер, 29 червня, Львів попрощається з чотирма Героями. Петро Гук, Ілона Орлова, Володимир Тріщ, Юрій Москаль захищали Україну від російських окупантів. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, інформують “Вікна”.

Чин похорону Петра Гука та Ілони Орлової розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Жінка народилася в селі Жовчів, що на Івано-Франківщині. Навчалась у Калуському ліцеї №5, а згодом вступила до школи № 48 у Львові. Закінчила Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького.

Після навчання працювала сімейним лікарем на Черкащині. Обожнювала котів та захоплювалася туризмом.

Наприкінці 2019 року Ілона Орлова приєдналася до лав 2-ї окремої Галицької бригади. Проходила службу в Вінниці та мала звання старшого лейтенанта медичної служби.

Після початку повномасштабного вторгнення рф несла службу в 14-й бригаді Нацгвардії «Червона Калина». Виконувала завдання у «гарячих точках» фронту.

Загинула 25 червня у 30-річному віці. У жінки залишилися батьки та брат. Вічна пам’ять захисниці України!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.