Загальна мобілізація: Нові накази ТЦК по всій Україні, що тепер буде

Адвокат розповів усім чоловікам, що означають нові накази військкомів.

В Україні з’явилися накази військкоматів про мобілізацію, згідно з якими всі військовозобов’язані мають з’явитися до ТЦК у 10-денний термін. Про те, що це все означає, розповів адвокат Ростислав Кравець.

Він зазначив: “Ймовірно, ті люди, які відповідають за мобілізацію, так би мовити, “запороли” її та зараз намагаються показати, що вони щось роблять”.

Кравець наголосив на тому, що за 1,5 року військовий облік так і не був налагоджений – він додав, що подібні накази ТЦК вводять людей у ​​ступор і вони не розуміють, що далі робити.

Варто зазначити, що накази про необхідність прибути до ТЦК у 10-денний термін усім військовозобов’язаним було видано Івано-Франківським та столичним Оболонським ТЦК.

Адвокат наголосив: “Якщо раніше я думав, що це фейк, то виявилося, що це не фейк. Такі накази десь у Черкасах були, ще десь. Я так розумію, мабуть, це випробували на Івано-Франківську, а зараз вирішили запустити по всій країні”.

За його словами, ніхто не нестиме відповідальності за неприбуття до ТЦК після цього наказу. Юрист розповів, що все це не більше, ніж психологічний тиск, і нагадав, що кожен військовозобов’язаний має особисто отримати повістку, і лише після цього з’явитися до військкомату.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.