На Землю обрушиться виснажлива та затяжна магнітна буря: найнебезпечнішим буде 20 червня

З неділі, 18 червня, на мешканців Землі обрушиться затяжна магнітна буря. Геомагнітні збурення триватимуть 7 днів. Буря не буде дуже потужною, проте вона може виявитися виснажливою, оскільки вщухне лише до кінця тижня.

Про початок затяжного геомагнітного катаклізму жителів планети попередили вчені Центру прогнозування космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США.

Магнітна буря триватиме з 18 до 24 червня. Інтенсивність геомагнітних збурень становитиме 3-4 бали. Це не дуже багато, бували бурі й сильніші. Проте підступність цього катаклізму – в його тривалості. Навіть триденна магнітна буря зазвичай стає неабияким випробуванням для людей із захворюваннями серцево-судинної та центральної нервової систем. А семиденний катаклізм здатний вибити з колії навіть здорового.

Найвищої інтенсивності буря досягне до вівторка, 20 червня. Тому людям, які мають хронічні захворювання, потрібно заздалегідь підготуватись до цього дня. Протиставити сонячному вітру, що розгулявся, можна здоровий і тривалий сон, відсутність стресів, трав’яні чаї, вживання води, легку їжу і, звичайно ж, ліки, прописані лікарем.

Якщо ви гіпертонік, потрібно мати при собі ліки від артеріальної гіпертензії. Якщо у вас є проблеми з ЦНС, то є сенс заготовити потрібні препарати, а також зміцнити організм вітамінами.

А загалом, у такі дні слід більше відпочивати, думати лише про приємне (зараз це складно, але все ж таки), знизити фізичні навантаження і відмовитися від зловживань.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.