У Коломиї “швидка” відмовилася приїхати на виклик до хворої дитини. ВІДЕО

Коломиянка поскаржилася на роботу швидкої, яка відмовилася приїхати на виклик до хворого внука.

9 січня коломиянка Тетяна Михайловська-Цимбалюк написала у Facebook пост, який за дві години зібрав чималу кількість коментарів та поширень.

shvydka-120117

Цієї ночі мій син викликав швидку допомогу до свого маленького синочка (3 рочки). Температура 39.5…….. швидка сказала , що виїзджає тільки на екстренні випадки…. давайте ношпу і парацетамол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А екстренні випадки , це уже фатальні????? Чи брати “автомат” і вистріляти вас там до єдрьоної шишки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????Може нашій владі вартує взяти на контроль цю галузь????? – написала жінка.

Резонансний випадок активно обговорюють у соцмережах й дотепер. Сама жінка свою замітку називає “криком душі”. У “швидкій” цей факт не заперечують, але мають пояснення своїх дій, йдеться в сюжеті каналу “НТК”.

Головний лікар “швидкої” Валерій Костащук ознайомився з цією публікацією в інтернеті. Він пояснив, що в осінньо-зимовий період в них дійсно “гаряча пора”. Навантаження на станцію збільшується майже вдвічі – якщо у звичайний час мають по 50-60 викликів на добу, то зараз їх по 100, третя частина з яких якраз до хворих з ГРВІ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.