На війні загинув військовий з Лисецької громади Юрій Кайгородов

В Лисецьку територіальну громаду прийшла сумна звістка – боронячи рідну землю від російських окупантів, загинув військовослужбовець Збройних Сил України Юрій Кайгородов із села Стебник.
Життя 30-річного солдата десантно-штурмової бригади однієї із військових частин обірвалося 20 травня 2023 року внаслідок смертельного поранення в голову.

Юрій народився в селі Стебник 3 травня 1993 року. Навчався в Стебницькій школі з 2000 по 2009 рік. З вересня 2009 року навчався в Богородчанському професійному будівельному ліцеї. З вересня 2012 року по жовтень 2013 року працював підсобним робітником в Лисецькій центральній районній лікарні.

З листопада 2015 року прийнятий на роботу електромонтером з експлуатації з суміщенням водія в ПАТ «Лисецький РЕМ», де і працював до серпня 2022 року, поки не був призваний на службу. В 2014 році одружився в селі Старий Лисець. Має восьмирічну донечку.

Громада втратила справжнього Захисника, котрий став на захист нашої батьківщини у серпні 2022 року. Юрій призваний на службу по мобілізації. В скорботі дружина, донечка, мати, найрідніші, друзі, знайомі, односельці, побратими, громада, йдеться на сторінці Лисецької селищної ради.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.