У Сумах студентки стали проститутками задля розваги

Клієнтів студентки підшукували через Інтернет. У Сумах студентки вирішили стати проститутками задля розваги. Про це повідомляє поліція області.

385208852

Зазначається, що студентка третього курсу одного з вищих навчальних закладів втягнула двох своїх неповнолітніх подруг в заняття проституцією.  Дівчина, відправившись на навчання, вирішила трохи підзаробити роботою повії. Потім вона долучила до цього своїх подруг 16 та 17 років, з якими ділила кімнату студентського гуртожитку.

Клієнтів студентки підшукували через Інтернет, на сайтах знайомств, після чого вели приватні зустрічі на території чоловіків. За свої послуги дівчата брали 500 гривень за годину.

“Подруги підозрюваної зізнаються, що робота повій для них була більш розвагою, аніж реальною фінансовою підтримкою, із-за чого і погодились на пропозицію своєї товаришки”, заявляє начальник відділу поліції з боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Володимир Кравченко.

Стосовно неповнолітніх дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи, а у відношенні 18-річної студентки слідчі відкрили одразу два кримінальних провадження за “Створення або утримання місць розпусти і звідництво” та “Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією”, які вже направили до суду.

Студентці загрожує до десяти років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.