Астролог налякала прогнозом на травень 2023-го: Вибухи, теракти та катаклізми

Також вона розповіла, що ведичні астрологи напророкували смерть Путіна у травні: розкрито подробиці.

Ведичні астрологи прогнозують, що саме у травні може статися смерть високопоставленого чиновника в Росії. Про це розповіла астролог Валентина Віттрок, ймовірно, маючи на увазі кремлівського диктатора Володимира Путіна.

“Оскільки до 5-го травня людство ще перебуває у “коридорі затемнень”, то фатальність має місце у житті суспільства апріорі”, – зазначила вона.

За її прогнозом, перша половина травня 2023 року буде неспокійною і досить ірраціональною. Особливо небезпечним буде 5 травня, день місячного затемнення:

“5-го травня місяць у Скорпіоні сам по собі чреватий емоційним збоєм, але у місячне затемнення він ще більше підсилює ірраціональне: підвищена криміногенна обстановка, агресивність. Місячне затемнення відбудеться о 17:24 за Гринвічем у 15-му градусі Скорпіона, градусі Аватара. Чорний Місяць цього дня зі знака Лева формує до затемнення напружені аспекти, це тема влади, гордині і узурпації. 5 травня у цей день відбувається максимальний прояв сили. Уран знаходиться поруч із Сонцем у знаку Тільця може спровокувати потужні природні катаклізми, вибухи, техногенні аварії”.

Також Віттрок відзначила 19 травня, коли відбудеться молодик, попередивши про терористичні акти, заколоти і масштабні природні катаклізми.

А з 21 травня Марс перейде у знак Лева, і, за прогнозом астролога, почнеться період помпезності, військових парадів, контрнаступу, напускної важливості.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.