Викинув $20 тисяч через вікно: у Львові чоловік став жертвою шахрая

Поліція оперативно затримала зловмисника.

У Львові чоловік примусив пенсіонера викинути у вікно двадцять тисяч доларів США. З1ясувалося, що 83-річний львів’янин став жертвою популярної шахрайської схеми.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

До львів’янина зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що племінник дідуся потрапив у ДТП, отримав важкі травми і йому необхідна термінова операція, для якої потрібні кошти.

Пенсіонер повірив у цю вигадану історію і коли до нього додому приїхав незнайомець – він скинув йому з вікна грошові кошти у сумі 20 тисяч доларів США, оскільки через поважний вік не міг спуститись сходами.

“Невдовзі додому повернулась донька потерпілого, яка з’ясувала, що її батько став жертвою шахрая та повідомила до поліції. За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці оперативно встановили, що до скоєння злочину причетний мешканець Одеси віком 29 років та протягом двох годин після вчинення злочину затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України”, – розповіли у поліції.

Грошові кошти у повному обсязі вилучені. Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.