Гасили недопалки та перевіряли гостроту ножа: у Польщі мати і її коханець знущались з 3-річної дівчинки

Дівчинка через постійні побої навіть боялась плакати, щоб не провокувати дорослих.

У Польщі до 11 років позбавлення волі засудили матір та її коханця, які знущались із 3-річної дівчинки. Дорослі різали її ножем, гасили об дитину недопалки та жорстоко били.

Про це пише onet.pl.

За даними слідства, 29-річна мати та її 24-річний коханець від народження 3-річної дівчинки жорстоко з неї знущались. Вони били, копали, обмотували ганчірками, морили голодом, замикали в дивані, різали ножем і припікали цигаркою дитину.

29-річну Магдалену М. і 23-річного Давида П. засудили до 11 років позбавлення волі. Крім того, їм заборонено наближатися до потерпілої сторони протягом 12 років і вони повинні виплатити по 15 тисяч злотих компенсації батькові дівчинки, який виховує її.

Обвинувачення повідомило, що дитина неодноразово зазнавала утисків і жорстокого поводження. Вона жила в страху, бруді і голоді. На тілі дитини були виявлені численні синці та шрами. Одного разу мати порізала дитині руку ножем, щоб перевірити, чи гострий він.

24-річний співмешканець матері так сильно вдарив дівчинку ногою, що зламав їй стегнову кістку. Пізніше дорослі збрехали, що дитина впала з гойдалки. Дитина, тим не менш, не плакала, а мовчала. Лікарі швидкої допомоги були шоковані, оскільки такий вид травми пов’язаний з сильним болем. Виявилося, що дитина не плакала через страх перед подальшими ударами матері та її партнера. Після цього дівчинку в матері вилучили та передали її батьку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.