Чоловік зайнявся сексом з дружиною перед сусідами, щоб помститись їм: Чим усе закінчилось

Хтива парочка вирішила переїхати з району, де вони займались сексом.

У місті Блендфорд Форум у Великій Британії 28-річний чоловік зайнявся сексом з дружиною та мастурбував на очах у сусідів. Він це зробив, щоб помститись одній із жінок через її зауваження щодо місця на парковці.

Про це пише dailystar.co.uk.

28-річний Крейг МакКоннелл паркував свій автомобіль і автофургон на місці, яке належало його сусідці. Через це жінка влаштувала скандал та розбудила немовля МакКоннелла. Тоді чоловік вийшов на парковку та почав там мастурбувати, а згодом ще і зайнявся сексом з дружиною. Цей момент помітили сусіди пари і зафіксувала камера відеоспостереження.

Обурені жителі будинку звернулись до поліції і через це судили хтивого чоловіка. Адвокат 28-річного МакКоннелла переконував суд, що пара не знала, що за ними спостерігають і це було лише разове порушення.

Прокурор на суді заявив, що подружжя своєю зухвалістю хотіло залякати сусідку, яка зробила чоловіку зауваження через місце на парковці. Він додав, що чоловік був на вулиці абсолютно голий та спочатку торкався свого статевого органу, а потім ще і зайнявся сексом з партнеркою.

“Він був у всіх на виду, і місіс Брайант бачила, що він мастурбує. Вона вважає це абсолютно огидним. Вона впізнала його. Вона вважає, що це була спроба шокувати і залякати її. Приблизно через п’ять хвилин вона бачить, як виходить партнер підсудного. Вона поцілувала обвинуваченого, а потім вони вступили в статевий зв’язок за стовпчиком”, – сказав на суді прокурор Шивон Окслі.

Магістрат виніс йому громадський припис на 18 місяців, що передбачає до 30 днів активності і 150 годин неоплачуваних громадських робіт.

Читайте також  В Британії з'явився перший вагітний чоловік-трансгендер

Він також повинен виплатити 250 фунтів стерлінгів своїй сусідці і 85 фунтів стерлінгів і 114 фунтів стерлінгів судового збору. Крім того подружжя, яке займалось сексом на очах у сусідів, на суді заявило, що вирішило переїхати з цього району.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.