В Україні на західному кордоні проводять спецоперацію: Що сталося

27 квітня, у прикордонні Закарпатської та Чернівецької областей розпочалася активна фаза спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023», повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У рамках операції здійснюватиметься посилення контролю за дотриманням режиму державного кордону та прикордонного режиму.

Її метою є протидія протиправній діяльності на державному кордоні, запобігання спробам незаконного перетину кордону, посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму та режиму державного кордону, оперативного реагування на зміни в обстановці у прикордонні.

До операції залучені прикордонники Мукачівського, Чопського і Чернівецького загонів, а також підрозділи прикордонної авіації – як пілотованої, так і безпілотної.

Крім того, передбачено проведення спільних заходів зі співробітниками Служби безпеки України, Національної поліції, Національної гвардії, територіальних підрозділів комплектування та соціальної підтримки, а також представниками органів державної влади та місцевого самоврядування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.