Донька Жені Кошового Варвара зраділа, що розлютила українців російськими піснями: “Ура, пішли”

Донька Кошового цинічно зраділа, що хейт через російські пісень зробив її “популярною”.

Вже понад рік в Україні триває повномасштабна війна, і жителі нашої країни свідомо відмовляються від усього, що пов’язане з росією.

І це не лише про перейменування вулиць та переходу на українську мову, а й про відмову від споживання їхньої культури: музики, кіно, телешоу… Але, як виявилося, не всі вважають, що це так уже необхідно. Наприклад, дочка лідера “Квартал 95” Жені Кошового. Варвара із задоволенням поглинає продукт російських артистів та ділиться процесом у соцмережах. Про це повідомляв “Знай.ua” раніше.

Після того, як дівчину присоромили, вона вирішила порозумітися, але не зовсім так, як цього від неї очікували. Вона просто посміялася з тих, хто оприлюднив її дії. Варвара Кошова дуже саркастично відреагувала на критику щодо просування російської культури під час повномасштабної війни в InstaStories.

Школярка знімала відео під пісні російських виконавців Монеточки, Ooes, Boulevard Depo, Face та OG Buda. На зауваження українців вона хамно відповіла: “Ти померла?”.

Крім того, донька Кошового цинічно порадувалася, що хейт через російські пісень зробив її “популярною” та примножив передплатників.

“Ура, передплатники пішли! Дякую всім ЗМІ, які просувають мій TikTok та Instagram”, – написала Варвара Кошова.

Однак після розголосу школярка обмежила можливість залишати коментарі, а потім все ж таки видалила всі пости з російськими звуками.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.