Втратив ноги на війні: Зворушливе відео освідчення військового ЗСУ (ВІДЕО)

В соціальній мережі закохані показали перші кадри з важливої події.

Український військовий Михайло Варварич, який на війні втратив дві ноги, освідчився своїй дівчині.

Про це Михайло розповів на своїй сторінці в соціальній мережі. Військовий спочатку написав лише одне слово “Так”, що давало всім зрозуміти – його дівчина Ірина погодилася стати його дружиною. Для пропозиції захисник підготував каблучку та величезний букет квітів.

Можна також побачити, що пара знаходилася в прикрашеному місці. Враховуючи, що їх хтось знімав, – скоріше за все, пропозицію Михайло робив в оточені своїх близьких. Також військовий опублікував миле відео, де він танцює зі своєю обраницею. Можна побачити, як закохані обіймаються, а навколо них стоять свічки у формі серця.

Слід зазначити, що Михайло втратив дві ноги минулого літа. Після цього його відправили до реабілітаційного центру на близько пів року. Нещодавно він вже отримав протези та почав ходити.

У соціальних мережах Михайло часто показував свою кохану Ірину. Він зазначав, що її допомога та віра завжди допомагала йому не опускати руки. У своєму блозі Михайло називав Ірину своїм коханням та своєю підтримкою, а також зазначав – разом вони подолають все.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.