Прийшли сотні людей: у Калуші відкрили Алею Героїв, які віддали життя за Україну

Це місце стане для усіх меморіальним осердям громади.

 

У Калуші, в суботу, 22 квітня відкрили Алею Героїв громади, які загинули у російсько-українській війні. На відкриття Алеї прийгли сотні мешканців. Серед них –родини загиблих наших захисників, їхні друзі, побратими, священнослужителі… Про це повідомив мер міста Андрій Найда, пише ПІК.

“Дуже важко було сьогодні знайти потрібні слова, дивлячись в очі тим, хто втратив на війні найдорожчих – синів, татів, онуків, братів, чоловіків, бо ніхто і ніколи не зможе загоїти їхні рани…Та наш обовʼязок зробити все можливе, щоб непомірної ціни наші втрати були не намарно. Власне у цьому ми присягнули сьогодні”, – написав він.
За його словами, Алея Героїв відкрита для всіх. Вона нестиме величезне смислове навантаження – кожен перехожий, хто хоча б на мить зупинить свій погляд на світлинах наших Героїв, мимоволі переосмислюватиме життєві цінності.

“Низький уклін кожному Героєві, хто поліг за Україну. В їхню честь буквально за кілька днів Калуська міська рада перейменує вулицю, біля якої сьогодні ми відкрили Алею Слави”, – додав очільник Калуша.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.