Загадкова трагедія: у Польщі знайшли мертвими чоловіка та жінку з України

Причини трагедії розслідує польська поліція.

У Польщі в місті Лодзь знайшли мертвими 36-річного чоловіка та 31-річну жінку з України. Їхні тіла були в зачиненій квартирі.

Про це пише wprost.pl

Про трагічний випадок стало відомо у вівторок ввечері. За повідомленням, роботодавець 36-річного і 31-річної жертв повідомив екстрені служби про те, що вони не були на роботі від минулої п’ятниці.

Пожежники прибули до квартири, яку орендувала пара, вибивши двері. Там вони виявили тіла в стані сильного розкладання – вони були роздуті, частково гнилі і на них були плями від атмосферних опадів.

Портал Lodz Nasze Miasto повідомив, що тіло чоловіка лежало в пляжному наметі на ліжку, а жінка сиділа в кріслі. У квартирі не було виявлено чадного газу, але в одній з кімнат працював газовий обігрівач.

“Ми з’ясовуємо причини та обставини інциденту, заходи проводяться під наглядом Лодзько-Срудмеської окружної прокуратури. Ми вже провели перевірку і опитали свідків – на даний момент не можна виключити причетність третіх осіб до загибелі жінки і чоловіка. Обидва є громадянами України”, – повідомила Каміла Совінська, прессекретарка Лодзинського міського відділу поліції.

Рідним покійних уже повідомили про трагедію. Польська поліція встановлює причини трагедії.

Нагадаємо, у Польщі на авіабазі знайшли тіло солдата. Він перебував в одному з житлових контейнерів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.