Астролог насторожила прогнозом на найближчі дні: Що не можна робити

Астролог рекомендує пригальмувати та не залучатися до амбітних проектів.

Астролог Олена Зимовець зробила прогноз на найближчі дні до 19 квітня.

“Це час для справ, які не потребують розвитку і продовження. Можна вирішувати проблеми, завдання, поточні питання, підключаючи зв’язки, зокрема до 18 квітня. Гарний час, щоб завершувати справи, доробляти розпочате, ставити добре продуману крапку. Для нових стартів а початку нових відносин – цей час не підходить”, – спрогнозувала вона.

Астролог рекомендує пригальмувати та не залучатися до амбітних проектів:

“Бажання встигнути вскочити “в останній вагон поїзда”, яке може виникати щодо якихось пропозицій і починань, – буде помилковим. Те, що не встигається, не варто квапити. Що не складається – на краще. Перешкоди зараз можуть бути запобіжником від проблем надалі”.

До 19 квітня посилиться депресивний фон, зазначила Зимовець:

“Люди можуть відчувати себе більш замкнутими та мовчазними, а також більш схильними до критики та сумнівів. Перешкоди можуть ускладнювати справи, співпрацю, спілкування. Але проблеми матимуть рішення, тому варто не замикатися в рамках певного погляду на ситуацію. У стосунках може спостерігатися відстороненість або холодність, ймовірні сварки або розлуки, нестача емоційного тепла. Цей час може викликати невпевненість у стосунках, меланхолію або почуття самотності. Якщо у стосунках відчується натягнутість, не варто робити з цього трагедію”.

Зимовець радить перечекати цей період, не з’ясовуючи стосунків:

“Можна відчувати брак уваги з боку потрібних людей: партнерів, керівництва, впливових осіб. Нові романтичні стосунки, розпочаті у цей час не безхмарні, в них будуть присутні обставини, які перешкоджають їхньому гармонійному розвитку. Чим ближче до 19 квітня, тим вище ймовірність, що стосунки не будуть тривалими”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.