Для чого потрібна ця кишенька на жіночих трусиках: цікаво знати

Тільки між нами дівчатками: хіба тебе в дитинстві ніколи не цікавило, для чого в трусах знадобилася ця дивна кишенька?

49055d6e0292e6c66f8b7d3aa4fed230

Моя подруга років в 4 зацікавилася цим питанням. Значить, підходить вона до бабусі і запитує: «Ба, у мене в трусах дірка!» А та їй: «Пальцями туди не лізь». 

Ми, наївні юні створіння, припускали, що це таємний отвір, який дорослі дівчатка використовують для того, щоб ховати туди презервативи або запасну прокладку. У нас, малих і наївних, ця кишенька залишалася невинно недоторканою.

Зрештою, що ж це таке?

 2

Виявляється, це ніяка не кишенька, а ластовиця – акуратно вшитий додатковий шар натуральної тканини.

 3

Оскільки при пошитті неможливо обидва шва зробити внутрішніми, один шов не зашивають. Таким чином при пошитті виходить щось на кшталт кишеньки.

Ластовиця потрібна для підтримки інтимної гігієни, якій, власне, не сприяють безліч сучасних тканин, з якої роблять білизну (поліестер, тканини, що імітують шовк і атлас, гіпюр і т. д.).

Справа в тому, що слизова оболонка потребує делікатного догляду, інакше будуть бурхливо розвиватися бактерії і станеться порушення мікрофлори.

Трикотажна ластовиця запобігає подразненню через тертя і природного потовиділення. Тому її зазвичай пришивають в білизні для повсякденного носіння.

А ось в романтичних моделях така кишенька часто відсутня, тому що не передбачається, що такі трусики носять довше ніж пару годин.

9 

 

Багато дівчат до сих пір не знають про призначення цієї таємничої кишеньки. Якщо твої подруги досі не обізнані про це, неодмінно поділися з ними цією статтею за допомогою соціальних мереж.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.