Астролог Влад Росс: Період з 18 по 21 квітня буде катастрофічним

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, яким квітень буде для знаків Зодіаку, кому в цей період дуже пощастить у всіх справах, а на кого чекають проблеми і катастрофи, а також до яких переломних подій варто підготуватися.

Владе, розкажіть, яким квітень буде для всіх українців?

У квітні відбудеться жахливе кільцеве сонячне затемнення в день народження Гітлера, 20 квітня. Нічого хорошого ця дата не віщує. На Землі можуть відбуватися землетруси, урагани, може бути нестійка погода. Це досить контрастний місяць. Найголовніше – в квітні буде ретроградний Меркурій, з 21 числа. Тому в першій половині місяця ще має сенс затівати якийсь бізнес, організовувати важливі зустрічі. А в другій краще скасувати всі покупки, поїздки, і не сприятливо сідати в машини, на поїзди. Тому що період з 18 по 21 квітня буде катастрофічним.

Береженого Бог береже, тому варто бути дуже обережними.

На які знаки Зодіаку найбільше вплине ретроградний Меркурій?

Меркурій керує Близнюками і Дівами. Наприклад, для Близнюків це буде найвдаліший місяць – благодать, успіх, щастя, фінанси. Перша декада квітня принесе їм велику удачу у всіх сферах. Більш того, їм навіть можна реєструвати шлюб. У Близнюків буде ейфорія. А в останній декаді місяця їм краще повернутися до тих людей, які були втрачені або загубилися з виду. Це буде сприятливий період для того, щоб вони повернулися до своїх колишніх.

А ось ті Діви, які раніше спонтанно перейшли на нову роботу і шкодують про це, в кінці місяця можуть повернути колишнє місце. Їм сприятливо повертатися в рідні пенати.

Найменше ретроградний Меркурій буде впливати на Стрільців і Риб. Це не ті знаки Зодіаку, які сильно реагують на ретроградний Меркурій. Він у них в падінні і вигнанні.

Читайте також  До кінця року втратить владу і може втратити життя: астрологи дізналися точну дату народження Путіна

Ви сказали, що на нас ще чекає затемнення. На кому воно відіб’ється в першу чергу?

Категорично несприятливо впливатиме затемнення, в першу чергу, на Тельців. У цей час у них можуть бути фінансові проблеми, плутанини. У Скорпіонів можуть активізуватися відкриті вороги, на них чекає протистояння, суди, слідства. Можуть бути навіть наїзди на них. Вони потраплять в клубок катастрофічних ситуацій.

А кому потрібно звернути увагу на своє здоров’я?

Скорпіонам потрібно бути вибагливішими в сексуальних зв’язках, бо є ризик заразитися венеричними інфекціями. Несприятлива ситуація в плані здоров’я буде і у Тельців. Вони на рівному місці можуть впасти і зламати ногу, розбитися на мосту та інше. Тобто для них квітень буде травмонебезпечним. Козерогам варто бути уважними з серцево-судинною системою. Також їм варто побоюватися різного роду вірусів, в тому числі і коронавірусу.

Зараз такий час, коли дуже складно щось планувати. Однак, на які знаки Зодіаку можуть чекати глобальні зміни?

Якісь переломні події відбуватимуться у Тельців, народжених з 18 по 22 квітня, у Водоліїв, народжених з 14 по 18 лютого, у Скорпіонів, народжених з 18 по 22 листопада, і у Левів, народжених з 19 по 23 серпня.

Наприклад, у Тельців може взагалі початися нове життя. Для Скорпіонів це буде незрозумілий період, тому що вони можуть розлучитися з партнером, а можуть знайти своє кохання, можуть змінити ділових партнерів. У Водоліїв буде несподіваний кар’єрний зліт. А Леви можуть переїхати на нове місце проживання. Вони можуть не тільки місто змінити, але навіть і країну.

Мабуть, єдине, що гріє нас під час війни, – це кохання. Кому пощастить на цьому “фронті”?

Читайте також  Астрологиня розповіла, коли закінчиться війна

Терези можуть познайомитися з іноземцем. Так що, якщо ви давно мріяли вийти заміж за іноземця, то це ваш шанс. На Водоліїв чекає щастя, кохання, шалена популярність. Вони навіть можуть зачати дитину. Також прекрасна ситуація буде у Близнюків і Водоліїв.

Сприятлива ситуація для партнерства буде і у Стрільців. Вони можуть вдало вийти заміж або одружитися.

Але хочу попередити Риб, Тельців і Левів про те, що у них може бути болісне розставання. Несподівано у них все може зруйнуватися.

Яким знакам Зодіаку в квітні можна починати нову справу?

Якщо Близнюки в квітні почнуть нову справу, то вона буде для них фінансово дуже вдалою. Хороший період і для Водоліїв. У них будуть великі удачі, нові можливості. Все буде виходити на “ура”. І, звичайно, Овни. Вони вміють все дуже швидко організовувати, навіть на рівному місці.

А кому варто бути обережніше в цьому плані?

Не пощастить в кар’єрі Дівам. На роботі їх можуть “кинути” на гроші. У Риб буде складна ситуація з діловими партнерами. Також їх можуть обікрасти. Тому в квітні їм не варто ходити вулицею вночі. Крім того, Риби найбільше страждатимуть від представників армії та поліції. Цьому знаку Зодіаку частіше за інших вручатимуть повістки, якщо вони перебуватимуть на вулиці під час комендантської години.

Всі ми зараз мріємо про нашу перемогу і відпочинок. Можете сказати, яким знакам Зодіаку зараз варто перезавантажитися, відправитися у відпустку і спокійно провести час?

Найбільше розслабитися варто Левам. Їм потрібно відправитися в теплі країни, на острови. У них може бути застій в кар’єрі, тому цей період все ж краще присвятити відпочинку.

Ну, і Тельцям. Їм не варто думати про те, пощастить чи ні в квітні. Для них це і правда буде складний період. Тому краще виїхати в якийсь санаторій.

Читайте також  Небачений холод у понад -12 градусів накриє всю Україну, масштабний снігопад насувається невідступно

Можете сказати, що чекає на Україну в цілому в цьому місяці?

26 квітня буде затемнення, яке принесе небезпеку для Запорізької АЕС. Якщо буде якась техногенна катастрофа, то вона буде саме там. Це буде переломний період для України. Але після Великодня все зміниться, в тому числі і на фронті. Ретроградний Меркурій покаже нам, що прийшов час відвойовувати всі наші території і забирати всі землі назад.

У 20-х числах місяця ми побачимо перші дзвіночки нашої перемоги. На Москву полетять 200-300 дронів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.