“Той ваш суд нічого не означає. Вночі Бог мені показав частинку свого божества, я став подібний до Його сина”. Паша порівняв себе з Ісусом

У своїй проповіді “Паша Мерседес” що не падає духом після останніх подій та порівнює свої муки з муками Ісуса Христа.

Він випустив відео на Ютуб каналі Лаври та звернувся до вірян та так званої братії.

«Я не знаю, за що мені все це. Аби я був би крадієм, п’яницею, то я б зрозумів. Ваш суд нічого не означає, а ось суд Божий – це саме туди хочеться потрапити світлим розумом і совістю. Тому, дорогі брати та сестри, тримайтеся святої канонічної церкви. Вірні єпископи нашої Святої церкви та наше священство повинні переосмислити спосіб свого життя, оскільки з кожним може бути, як зі мною. Я не падаю духом», – зазначив у відозверненні колишній очільник Лаври.

Також він стверджує що не боїться в цьому житті нічого, навіть Бога.

«Чого Бога боятися? Він є любов, а ось боятися мені потрібно, щоб не прогнівити його, бо він зробив для мене все. Він дав мені частинку свого божества, і став подібний до його сина. Він заснував священство, і дав таку владу як мені, небагатьом», – сказав митрополит УПЦ МП.

Митрополит закликає “його улюблений собор” та священників не залишати його і не ставати зрадниками.

Він підрахував що із 200 священників які були близькі з ним, приблизно 40 вийшли з архієреї та ще приблизно 20 пішли в нікуди.

Колишній намісник Лаври назвав кримінальну справу проти нього

Також заарештований колишній намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло назвав кримінальну справу проти нього спробою усунути його від керівництва.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.