10 якостей жінки від якої ніколи не піде коханий

Щастя дівчини залежить лише від неї самої, від того, якою вона себе виховає, як до неї будуть ставитися хлопці, як вона буде себе підносити і т.д. Чоловіки насправді шукають собі хорошу дівчину в дружини, і якщо ви такою будете, то запевняю вас, дурень той мужик, який від вас піде. Наводжу вам 10 позитивних рис жінки, за наявності яких, ваш коханий буде вас просто обожнювати.

fullsize

1. Любов до себе

На жінку в цьому житті багато покладено: бути мамою, дружиною, добувачем їжі, господинею, – і все це одночасно. Часто ми забуваємо про себе, про те, що в першу чергу ми повинні бути жінкою, красивою, небезпечною, спокусливою і привабливою для оточуючих. Тому, дівчата не шкодуємо часу на себе, і тільки видалася вільна хвилина – не падаємо на диван від безсилля, а біжимо в салон краси, записуємося на танці, фітнес, йдемо з подружками в кафешку.

2. Вірність

У відносинах, де є зрада – немає любові. А без любові прожити довге щасливе життя не можна. Але крім любові є й інші секрети щасливого подружнього життя. Наприклад, вірність. У вірності дружини чоловік черпає бажання діяти, прагнути більшого, він відчуває надійний тил і опору. Але не можу сказати точно, що він при цьому не зраджує. Буває й таке. Але все ж вірність дружини є одним з визначальних факторів у бажанні жити з вами.

3. Сексуальність

Чоловікам подобається, коли на їх жінку інші представники чоловічої статі дивляться з обожнюванням. Але не тільки на людях треба виглядати ефектно. Ви повинні ходити по будинку з макіяжем, зачіскою, манікюром, загалом красивою і доглянутою. Кожна дівчина знає секрети сексуальної привабливості, але в силу деяких обставин, не використовує на свою користь.
І не відмовляйте чоловікові в інтимній близькості, навіть якщо ви втомилися через проблеми на роботі або клопоти по дому. Адже чоловік не використовує вас лише в корисливих цілях, любляча вас людина доставить, насамперед, вам задоволення.

Читайте також  Все зміниться! Українцям приготували нові правила роботи. “Вся справа в жінках…”

4. Комунікативність

Чоловікам подобається, коли дівчина з усіма знаходить спільні теми для розмов, не лізе за словом у кишеню, яка балакуча в міру і по суті. Але тут ми повинні на інтуїтивному рівні зрозуміти, варто лізти до чоловіка з розпитуваннями чи ні, або краще вислухати його мовчки, лише іноді киваючи, адже часом чоловікам тільки це і потрібно.

5. Багатогранність

Будьте для коханого щоразу різною. Дивуйте його. Відкривайте себе з різних сторін. Експериментуйте з зачіскою, стрижкою, макіяжем, стилями в одязі. Але не тільки в зовнішності справа. Одягайте маски: будьте то зразковою дружиною, то гарною господинею, то турботливою мамою, то шикарною коханкою …

6. Гармонійність

Потрібно завжди залишатися собою! Якщо ви зустріли хлопця і полюбили його, то скоріше за все він вибрав вас за ваш внутрішній світ, за ваші захоплення, інтереси, за ваш образ або уклад життя, тому не варто відмовлятися від своїх принципів, повністю прогинаючись під особистість коханої людини. Будьте собою!

7. Щирість

Якщо ми хочемо побудувати і зберегти щасливі відносини на довгі роки, потрібно навчитися бути вкрай правдивою, чесною, щирою зі своєю половинкою. Адекватно і вчасно висловлювати претензії, не замовчувати образи, накопичувати їх у собі, а потім видати все відразу і не зрозуміло за який термін. Не можна так робити, якщо ви хочете, щоб коханий був з вами завжди. Хоча, зізнаюся чесно, мені дуже важко це робити. Я саме з таких людей, які наступають собі на горло, ображаються “по тихому”, але коли доходить до піку, то виходить ядерний вибух.

8. Опіка в міру

Чоловіки – ті самі діти, вони вимагають до себе підвищеної уваги, але деякі відкритого “сюсі-пусі” просто на дух не переносять, це повертає їх у дитинство, а ви для нього з улюбленої жінки перетворитеся на матусю. А не всім це потрібно. Багато біжать від мам подалі, і якщо ви хочете утримати свого чоловіка – залишайтеся в першу чергу жінкою.

Читайте також  9 чоловіків чесно зізналися, що змушує їх НІКОЛИ не змінювати

9. Терпимість

Всі ми різні, і в тих чи інших ситуаціях поводимося не так, як очікують від нас оточуючі та близькі. Якщо ваш чоловік прийшов з роботи розлючений, не чіпайте його, не лізьте з розпитуваннями, приголубте його, повірте, в дану хвилину – це те, що для нього потрібно. Коли інформація у нього не перетравиться, він обов’язково все розповість. Уміння вчасно промовчати цінується набагато більше, ніж термінова психологічна допомога.

10. Індивідуальність

Як би ми не любили людини, не можна в ньому повністю розчинятися і втрачати себе. Навіщо вашому коханому ще одне відображення себе? Для цього йому досить дзеркала – дешево і сердито. Не змінюйте свого внутрішнього світу, будьте собою.

Буду рада, якщо мої поради допоможуть вам залишатися улюбленою і люблячою жінкою! Але, може, ви б хотіли щось додати?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.