РОЗШУK! Від посту залежить життя дитини! Для вас-це тільки доторкнутися та поширити, а дитині розшукати маму

Цього хлопця звати, як і мого сина, Сашко. Йому 12 років. Сашко попросив не закривати його обличчя під час розповіді, бо має надію, що якщо раптом його мати втратила пам‘ять під час побиттів окупантам, то, побачивши його, вона зможе все згадати і якось вирватися до нього…

Дивитися це відео вкрай важко. Воно змусило плакати навіть сухих та непробивних правознавців, присутніх в залі конференції United for Justice. Але це наша реальність. І ось саме це має пряме відношення до явища ГЕНОЦИД.

російські виродки знищують наш генофонд – українські діти представляють для них найбільшу небезпеку. Бо інакше це непояснювально. В минулому пості я зазначила, що на сьогодні Державним органам України офіційно відомо про вивезення за межі України 16 221 дитини.

Повернути вдалося лише 307 дітей.

Саме 307 історій, які розповіли діти після повернення, дозволяють чітко визначити, що в росіян є такі 5 сценаріїв вивезення дітей:

Перший – коли вбили батьків, і їхніх дітей примусово переселяють росіяни. Так це сталося з 12-річною Кірою з Маріуполя. Батька дівчинки, колишнього капітана збірної України з водного поло Євгена Обединського, розстріляли на очах його доньки.

Намагаючись втекти з міста, Кіра отримала поранення від розриву міни. Поранену дитину росіяни викрали та вивезли на територію так званої «ДНР». Дівчині дивом вдалося повернутися до Києва та возз’єднатися з дідусем.

Другий сценарій – коли дітей вилучають безпосередньо з родини. Окупанти позбавляють батьківських прав тих, хто не хоче ставати колаборантом, і забирають їхніх дітей силою.

Третій – коли дітей відокремлюють від батьків під час фільтрації. Як відбулося із Сашком.

Четвертий сценарій – створення непридатних для життя умов, і пропозиція відправити дітей в так звані «табори відпочинку та оздоровлення». також діє шантаж погрозою позбавлення батьківських прав, якщо не дозволять дітям поїхати в ті «табори».

Читайте також  За кордоном загинув Андрій Присяжнюк з Івано-Франківщини, рідні просять допомогти перевезти тіло в Україну поставте +

І п’ятий – вивезення цих «таборів» за межі України в невідомому напрямку у повному складі.

Всі діти позбавлені будь-якого виду зв‘язку.

Україна закликає міжнародні організації збільшити тиск на рф, щоб припинити депортацію дітей України, що є абсолютним геноцидом народу.

ПРОШУ ПОШИРЕННЯ!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.