“Крижана злива рине на ці області України, вражаючий снігопад накриє цілий регіон вже завтра”: синоптики про мороз

Синоптики застерігають українців від передчасної радості через прихід весни. Попереду ще суттєве похолодання, яке супроводжуватиметься холодними дощами, снігопадами і навіть морозом.

Як інформує “biz.today.ua”, в Україну знову повернеться зимова погода. За прогнозом синоптиків, похолодання очікується вже з цієї суботи, 11 березня. У деяких регіонах навіть випаде сніг.

Згідно з прогнозом погоди, денна температура у суботу, 11 березня, підніметься до +7…+12 градусів.

Вдень пройдуть дощі на заході, сході та в центрі. Надвечір на заході температура опуститься до -4 градусів і очікується снігопад. Дощі синоптики передають на півдні та сході.

У неділю, 12 березня, температура повітря в Україні суттєво знизиться. У західних областях очікується невеликий мінус, на півночі та в центрі до +1…+2 градусів, на півдні буде близько +7 градусів.

На сході вдень синоптики прогнозують до +12 градусів. Вранці на сході, центрі та півдні пройдуть дощі, а у західних та північних областях синоптики прогнозують сніг.

Наступного тижня в Україні знову потеплішає. Але ще одне похолодання припаде на початок квітня. За словами синоптика Станіслава Щедріна, квітень зустріне українців похолоданням. У Карпатах може випасти сніг, а на решті території України очікуються весняні зливи та грози. Проте вже з другої декади квітня в Україні остаточно потеплішає.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.