Під Бахмутом загuнув цілий танковий екіпаж бригади “Холодний Яр”

Бахмут сьогодні є містом, де точаться найзапекліші бої і де сотнями захисники України відправляють до пекла ворогів, що посміли зазіхнути на нашу державу.

На жаль, бої за місто забирають також життя найкращих українців.

На жаль, обороняючи незалежність України, захищаючи життя кожного її громадянина, загинули військові цілого танкового екіпажу 93-тьої окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Сухопутних військ ЗСУ. Про це повідомила пресофіцерка бригади Ірина Рибакова, передає 24 канал.

Екіпаж завжди прикривав піхоту

Вона згадала загиблих як щирих, веселих та скромних чоловіків.

“НАШІ ЛЮБІ ХЛОПЦІ ВІДІЙШЛИ У ВІЧНІСТЬ. ЦІЛИЙ ЕКІПАЖ. ТАКІ ЩИРІ, ТАКІ ВЕСЕЛІ, СКРОМНІ. ВОНИ БУЛИ ЧУДОВІ. СПОЧИВАЙТЕ З МИРОМ. І НЕХАЙ ВАШІ ВБИВЦІ БУДУТЬ ПРОКЛЯТІ І НЕ ЗНАЙДУТЬ СПОКОЮ НІ ЗА ЖИТТЯ, НІ ПІСЛЯ СМЕРТІ”, – НАПИСАЛА РИБАКОВА.

У коментарях до допису боєць 93-тьої бригади Володимир Дяченко додав, що танковий екіпаж був шикарним і завжди допомагав та прикривав піхоту. А також подякував за все, що вони зробили: “Подяка величезна! Земля вам, хлопці, пухом! Слава Україні”.

Що відомо про героїв

У фонді “Повернись живим” також поділилися спогадами про героїв танкового екіпажу бригади “Холодний Яр”, а також назвали їхні імена. Так, героями, що полягли у боях за Бахмут, були:

водій-механік Андрій Мельник,

командир екіпажу Віталій “Тяпа” Кобець,

навідник Сергій Леонтьєв.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.