Буде сильна битва, прильоти будуть дуже потужні: Таролог назвав місто, яке ворог обстрілюватиме у березні

За даними таролога, цілями російських окупантів під час обстрілів будуть мирні райони міст.

Російські окупанти готуються до кривавих обстрілів великих міст. Виявилось, що це відбудеться вже у березні цього року. Про це заявив відомий таролог Макс Гордєєв.

Він переконаний, що цілями ворога стануть мирні райони міст. Окупанти хочуть, аби результатом таких обстрілів стала велика кількість жертв серед цивільних.

За даними таролога, найнебезпечніше буде у Дніпрі та області. Весь березень може бути “гарячим” для жителів цього міста.

“Дніпро і Дніпропетровська область, будьте уважні. Можуть бути “прильоти”, і вони будуть дуже сильними. Не ігноруйте ні в якому разі повітряні тривоги… Я бачу, що ситуація в регіоні дуже важка. Дуже багато переживань у людей”, – звернувся до українців таролог.

Складною ситуація буде мінімум пів року. До кінця березня ворог буде наступати по всіх фронтах. Згодом вони відчують серйозну нестачу зброї.

Гордєєв каже, що ситуація стабілізується лише в кінці літа чи на початку осені. Він навіть прогнозує хороші новини з фронту.

“Для вас йдуть числа 8 і 9. Це говорить про те, що в ці місяці будуть якісь хороші новини, ситуація покращиться”, – додав Гордєєв.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.