Хоче хайпанути? – Іво Бобул скаржиться, що Емма Антонюк виклала скандальне інтерв’ю без його дозволу

Вже третій день українці активно обговорюють скандальне інтерв’ю Іво Бобула, яке він перервав після того, як журналістка Емма Антонюк назвала співака “сексистом” через висловлювання про жінок.

Український співак Іво Бобул оскандалився своїми сексистськими висловами щодо жінок в інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк в програмі “Це ніхто не буде дивитися”.

69-річний співак з чернівецького села Тереблече, який вже довший час мешкає в столиці, поділився своїм досвідом та ставленням до жінок.

Інтерв’юерка поцікавилась, чого чоловік навчає свого молодшого сина Данила, похресника екс-президента України Леоніда Кучми.

Іво Бобул переконаний, що сучасні жінки стали меркантильними, розпещеними та навіть втратили душу. І ці секрети він розповідає своєму 16-річному сину, навчаючи його будувати стосунки.

“Залежить від жінки. Яка жінка. Якщо вона тобі мізки виносить, як до неї можна відноситися?… Жінки бувають різні, а тим більше зараз, жінки зараз розбалувані. Дуже багато хочуть від чоловіків. Дуже багато. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків, жінки яких не розуміють, що вони мають біля себе. Сьогодні є один, через пару років уже інший і так скаче по ліжках, із одного до іншого, шукає принца, а принц був біля неї”, – прокоментував Бобул.

Далі завів бесіду про меркантильність жінок, яких окрім грошей нічого не цікавить.

“Треба, щоб хлопці знали: різні дівчата є. Є хороші дівчата – ті сидять по домах і вони не виходять. І ті, які шукають щось собі якусь пригоду на щось…”, – заявив співак.

Іво Бобул також дорікнув інтерв’юерці, що у неї в 32 роки немає чоловіка та дітей – а вже мали б бути. Після цього Емма Антонюк звинуватила його в сексизмі й тому, що він ображає половину людства.

Читайте також  Іво Бобул образив ведучу та втік з інтерв'ю (Відео)

Врешті співак кинув подаровану йому книгу, зняв мікрофон та пішов з інтерв’ю.

Вислови Бобула збурили суспільство. Тож після виходу розмови на YouTube, співак заявив, що не давав дозволу на публікацію цього інтерв’ю. Про це він відмітив у коментарі сайту KP.UA.

“Я більше 40 років на сцені, а їй 32 роки. Це була моя власна думка. Ніхто не давав їй права публікувати це інтерв’ю. Я їй сказав, щоб вона це не публікувала, але вона не послухала. Хоче хайпанути? Вона виклала на YouТube нашу розмову телефоном. Ніхто не має права на це без дозволу. Це правило журналістики”, – сказав Іво Бобул.

Наразі Емма Антонюк закрила свій профіль у соцмережах. А у прев’ю до розмови з Бобулом написала:

“Упередження до людей, які базуються на їхній статі – це дискримінація. Стереотипи, які озвучив Іво Бобул погіршують становище жінок у суспільстві та не відповідають дійсності”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.