На парковці в Польщі у багажнику авто знайшли тіло дівчини, загорнуте в килим

26-річну Наталію розшукували з початку лютого.

У п’ятницю після понад тижневих пошуків поліцейські знайшли тіло 26-річної жінки, загорнуте в килим і заховане в багажнику одного з автомобілів, припаркованих на вул. Колобжеська в Ольштині.

– Тіло, безсумнівно, було сховане, – повідомив Даніель Бродовскі з окружної прокуратури в Ольштині. Він додав, що труп був накритий іншими предметами.

З початку лютого Наталію розшукували рідні та друзі. Повідомлення до поліції надійшло 9 лютого. На момент виявлення тіла 26-річна дівчина, ймовірно, вже була мертвою кілька днів. Усе вказує на те, що вона померла у квартирі свого друга, 25-річного Даміана.

Чоловік вже частково визнав свою провину та дав пояснення, але прокуратура не розголошує їх зміст. Наразі відомо, що на тілі не було ознак вбивства. Механічних ушкоджень під час розтину не виявлено, у зв’язку з чим прокуратура призначила токсикологічні експертизи. Можливо, було передозування психотропними препаратами.

Даміана арештували, йому інкримінують ненадання допомоги загиблій. За це чоловікові загрожує покарання у вигляді 5-и років позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.