Прив’язав до тiлa гирю і кинув у каналізаційну яму: на Закарпатті син жoрстoкo розправився з батьком

Правоохоронці розкрили умисне вбивство жителя Мукачівщини, тіло якого знайшли зв’язаним, з примотаною гирею у каналізаційній ямі.

Про це повідомили у поліції області.

Так, до поліції 15 лютого надійшло повідомлення про те, що місцеві виявили у каналізаційному люці тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті: його руки та ноги були зв’язані, на голову натягнутий пакет, а до тіла примотана 16-кілограмова гиря.

“Поліцейські встановили, що вбитим є місцевий житель, який вважався безвісти зниклим. Відомості про вбивство слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, співробітники кримінальної поліції вже займалися пошуком причетного до злочину”, – йдеться у повідомленні.

Вже за кілька днів у сусідній Львівській області оперативники затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві. Ним виявився 30-річний син потерпілого.

“Вбивство було скоєно ще наприкінці листопада минулого року. Зловмисник наніс потерпілому численні тілесні ушкодження, від яких чоловік помер. Після цього фігурант зв’язав мертвого батька, примотав до його рук гирю та сховав у каналізаційній ямі. Після скоєного фігурант покинув межі регіону”, – розповіли у поліції.

Чоловікові вже оголосили підозру. Наразі він перебуває в слідчому ізоляторі під вартою. За жорстоке вбивство батька йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.