У США відійшов у засвіти молодий чоловік з Прикарпаття: Потрібна допомога

Василь Пуш з села Блюдники, що на Івано-Франківщини, помер на 30-му році життя.

Сумну новину повідомив у соцмережі журналіст Володимир Теслюк.

«Так сталося, що ще до повномасштабного вторгнення росії на територію України Василь поїхав у Європу, щоб заробити на життя. Наприкінці минулого року доля усміхнулася, і йому вдалося переїхати до Америки. Але інколи трапляється так, що разом з якимись невеликими успіхами приходить і велика біда – там у Василя виявили четверту стадію онкозахворювання», – йдеться у дописі.
Чоловіка прооперували, та було вже надто пізно. Своє тридцятиріччя 13 лютого Василь зустрів у дуже важкому стані. Через три тижні після операції його не стало.

Зараз у його батька – Володимира Пуша, окрім страшного горя і невимовного болю за сина, постала проблема перевезення тіла з далекої Америки, адже це коштує немалих грошей, а їх у батька немає.

«Є велике прохання до мешканців с.Блюдники та навколишніх сіл, друзів і знайомих, усіх, хто знав Василька, знає його батька і старшого брата Михайла, а також до усіх добрих людей: давайте допоможемо батькові повернути сина з чужини, щоб він міг поховати його в рідному селі», – наголосив Теслюк.
Номер картки ПБ для пожертв: 5457 0822 2368 1243. Отримувач Пуш Михайло Володимирович.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.