Мій єнот живий: Дівчина з Франківська, яка оскандалилась через жoрстoкe поводження з твариною (відео)

Кароліна Мосейчук, яка запустила пральну машину з єнотом всередині, записала нове відео і продемонструвала, що тварина жива.

Тварина в центрифузі

21 лютого в соцмережах поширили запис сторіс 22-річної Кароліни Мосейчук, колишньої студенти Івано-Франківський юридичний інститут НУ “Одеська юридична академія”. Дівчина “зацентрифужила” єнота в пральній машині.

Благодійна організація “Дім Сірка” першою повідомила про цей випадок жорстокого поводження з тваринами в Івано-Франківську.

Увечері Кароліна Мосейчук опублікувала відео, де переконує, що тварина жива.

“Як бачите, мій єнот живий, не вбитий, не закатований. Їсть, грається, купається і прекрасно себе почуває”, – розповідає у відео дівчина.

Університет засуджує
Тим не менш, Кароліну засудили і у ВУЗі, де вона свого часу навчалася.

Керівництво, викладачі та здобувачі освіти Національного університету «Одеська юридична академія», включаючи філіали у різних містах КАТЕГОРИЧНО ЗАСУДЖУЮТЬ насильство над тваринами у будь-яких проявах. Нещодавно у соціальній мережі Instagram з’явились показові відео жорстких протиправних дій по відношенню до єнота від випускниці бакалаврату Івано-Франківського юридичного інституту НУ «ОЮА» 2021 року”, – йдеться в дописі на сторінці студради вишу.

Там відмітили, що якби Кароліна ще в них навчалася – її одразу б відрахували.

“Звертаємо вашу увагу на те, що жоден студент НУ «ОЮА» не дозволяє собі такої поведінки, та зауважимо, що у випадку з цією дівчиною відрахування відбулося би негайно! Також, ми сподіваємося, що Мосейчук Кароліна відповідатиме за свої дії перед законом нашої держави в повному обсязі”, – додають на сторінці студентської ради Національного університету «Одеська юридична академія».

Поліція почала перевірку
Поліція також почала перевірку за фактом жорстокого поводження з твариною

На відео, що опублікували в мережі, тварину помістили в сушку. А опісля побутову техніку увімкнули. Наразі поліцейські встановлюють особу правопорушниці, а також всі обставини події”, – повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також  На побаченні раптово померла 17-річна дівчина

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.