“Більше смeртi”: маг Шептицький дав невтішний прогноз на 23-24 лютого

Екстрасенс переконаний, що зараз російський уряд ще не розробив чіткий план дій на ці дати, проте вони хочуть змусити українців страждати ще більше

Відомий український екстрасенс Роман Шептицький зробив розклад на ситуацію в Україні на 23-24 лютого – в ці дати з боку Росії може бути багато провокацій. Він каже, що зараз у Кремлі погоджують план дій.

“Перше, що мені взагалі йде по розкладу, це те, що ближче до 23-24 лютого буде озвучений подальший план дій. На даний момент цей план до кінця поки що не узгоджений. Таке відчуття, ніби йде боротьба за його узгодження. Енергія сварки, конфлікту, ненависті йде”, – сказав Шептицький.

Екстрасенс додав, що перемога України – це те, що на нас всіх чекає неминуче. У Росії до кінця так і не змогли цього зрозуміти:

“Підраховуються їхні втрати. Є розуміння того, що все поставлене на кін вони програють. Йде карта кровожерливості і ненаситності. Більше смерті, більше жертв, більше, більше і більше… Це ніби хвороблива фанатичність. Але вони самі постраждають від того рішення, яке вони приймуть”.

Шептицький попередив, що 23 і 24 лютого можуть відбуватися найнесподіваніші події, тому потрібно берегти себе, не відвідувати людні місця, а також реагувати на сигнали повітряної тривоги:

“Можна очікувати несподіваних ходів і зміни ситуації в самий останній момент. Імовірність того, що вони самі підпишуть капітуляцію і заявлять про відхід, становить менше 10%. Але вона є”.

Екстрасенс додав, що українцям не варто чекати на якийсь новий наступ, оскільки останній наступ Росії на Україну вже почався – йдеться про чи не щоденні масовані атаки, які тривають з минулого тижня.

Читайте також  Франківські волонтери зібрали Великодні подарунки бійцям АТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.