На одному з гірськолижних курортів України військові вручають повістки (відео)

В соціальній мережі Фейсбук з’явилося відео, на якому можна побачити як лижникам чи просто людям, які відпочивають в горах, роздають повістки.

Мар’яна П’єцух опублікувала відео і написала, що події відбувалися на гірськолижному курорті в Славську, пишуть Версії.

“Ну це вже перебор. А які ще місця незвичні з доздачею повісток ви бачили? Автор невідомий, взял аз просторів інтернету. На відео Славське, Львівська обл.”, – написала дівчина.

В коментраях більшість дописувачів підтримують такі видачі повісток:

Roman Kravets “Я за, все правильно! Бо хто може з’їхати з цього стрьомного Тростяну – той легко зможе і в окопах повоювати”.

Iryna Hryhorash “Бачила як ловили в бус перехожих на тротуарі. Це був шок. А от на курортах хай роздають. Навіть якби я мала купу грошей, сумління б не дозволило саме так розважатись. Відпочивати і брати ресурс треба безумовно, але от чомусь те, що одні чоловіки воюють, а другі катаються, дуже тригерить. Не стверджую, що я права. Може, ті чоловіки платять податки, донатять і всяке інше. Але всеодно ріже око і все решту(“.

Hennadiy Marchuk “На лижах катаються реально здорові хлопці. Тому ідея хороша”.

Ніде в законі не зазначено, в якому місці можуть вручати повістку. Тому її можна отримати будь-де – на вулиці, на робочому місці, вдома, на блокпостах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.