Планував приїхати на хрестини первістка: на війні загинув воїн з Франківщини

На війні загинув 33-річний воїн з Рогатинщини Богдан Романчук. Його серце перестало битися на острові Білогрудий, Скадовського району, Херсонської області. Разом із побратимами поліг в бою з ворожими підрозділами рф. Про це повідомляє Рогатинська громада, пише ПІК.

“Наш земляк Богдан Романчук з села Потік любив планувати своє життя. І навіть у ці буремні дні мав чітке бачення – належно виконати важливі бойові завдання й обов’язково приїхати на хрестинах свого первістка. Навіть ім’я малечі обрав – Марко або Меланія. Старовинне, адже такі дуже любив. Захисник рахував дні до 15 грудня, щоб за ці довгі місяці війни нарешті побачити вагітну дружину. Але напередодні, 7 грудня, зв’язок з Богданом раптово обірвався”, – йдеться у повідомленні.
Рідні довго не втрачали надії, але подзвонили їхати в Одесу «на впізнання». Як виявилось згодом, жахлива звістка підтвердилась – 7 грудня солдат Богдан Романчук, розвідник 1 розвідувального відділення 3 розвідувального взводу розвідувальної роти загинув.

Богдан був учасником Революції Гідності, рік провів у зоні АТО, 28 лютого 2022 року знову добровольцем попрямував на фронт. Близькі та друзі пригадують, що захисник мав надзвичайно добре серце…

“Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині полеглого воїна. Хай Господь дасть сили Вам пережити це невимовне горе. Вічна пам’ять ГЕРОЮ!”, – додають у міській раді.
Про чин похорону повідомлять згодом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: