Путін не має козиря в рукаві: російський опозиційний журналіст дізнався, що задумав “фюрер”

Таємної зброї в Росії немає, але є дві специфічні переваги, вважає журналіст.

Російський президент-диктатор Володимир Путін не має козиря у рукаві, а погрози РФ про свою “високоточну зброю та техніку” не мають за собою ніякого підґрунтя.

Таку думку 24 Каналу розповів російський опозиційний журналіст Майкл Накі.

За його словами, таємної зброї в Росії немає, але є дві специфічні переваги дві. Це – мобілізація чи будь-яке інше рішення.

“На початку січня керівництво Росії розуміло, що в Україну приїде багато західної техніки та зброї. Весною очікується контрнаступ, до якого Кремль вже певний час готується”, – сказав він.

Журналіст припускає, що план Путіна полягає у тому, щоб російська армія відволікала українську від підготовки до контрнаступу.

“План Росії у військовому аспекті зараз виглядає так: відтягувати українське військо, заважати готуватися до наступу і спробувати зайняти більш успішні позиції до майбутнього українського наступу”, – вважає Накі.

Загроза нового наступу Росії
У Кремлі готуються до нового наступу на Україну. Попри великі втрати, Путін переконаний, що його окупаційні війська можуть повернути ініціативу після місяців втрати позицій.

Російське керівництво продовжують мобілізаційні заходи на території своєї країни, а також окупованих українських. За інформацією Генштабу, в тимчасово анексованому Криму Росія проводить підготовчі заходи до чергової хвилі мобілізації. Наступна запланована на кінець лютого.

Тим часом у Пентагоні вважають, що наступні кілька місяців можуть виявитися вирішальними для України у війні, розв’язаній Росією.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: