“Перекидали через вікно” – мати врятованої дівчинки про операцію з порятунку дітей у Броварах

У Броварах на Київщині сталася авіатроща, внаслідок якої загинуло понад десяток людей. Відомо, що вертоліт впав поблизу садочка, у якому були діти.

Вихователям вдалось їх врятувати, попри те, що будівля вже горіла.

У середу вранці, 18 січня, у Броварах впав гелікоптер ЕС-225 Super Puma, через що загинуло 14 людей та ще понад два десятки осіб було госпіталізовано. В ефірі національного телемарафону журналісти ТСН розповіли історію вихователів, дітей та їхніх батьків, які були в епіцентрі подій під час цієї авіатрощі.

Як вихователі рятували дітей
Зауважмо, що у сюжеті медійники показали мати врятованої дівчини Ванесси, яка й розповіла про те, як відбувалась героїчна операція. Після того, як вертоліт упав, вихователька з нянечкою відчинили вікно на першому поверсі дитячого садочка та переправляли дітей через нього на вулицю.

ЧЕРЕЗ ВІКНО ПОДІСТАВАЛИ ДІТЕЙ У ЧОМУ БУЛИ. ПОВИВОДИЛИ ЇХ У СУСІДНІЙ… НУ, ВИХОВАТЕЛЬКА ДО СЕБЕ ДОДОМУ (ВИВЕЛА ДІТЕЙ – 24 КАНАЛ), – СКАЗАЛА ЖІНКА.

Відомо, що у такий спосіб вдалось врятувати 10 дітлахів, хоча приміщення вже було у вогні. Також зауважмо, що серед 14 загиблих є одна дитини, а троє дітей все ще перебувають у важкому стані. Їм лікарі надають медичну допомогу.

Я, ЧЕСНО КАЖУЧИ, ПОДУМАЛА, ЩО ТО БУВ ДРОН. ПРИБІГЛА ТУДИ Й ПОБАЧИЛА, ЩО САДОЧОК ГОРИТЬ, ЩО КАПЕЦЬ. Я НЕ ЗНАЛА, ЩО З МОЄЮ ДИТИНОЮ, – ПОДІЛИЛАСЯ МАТИ ВАНЕССИ ЗІ ЖУРНАЛІСТАМИ.

Водночас батьки дітей, які вижили та обійшлись мінімальними пораненнями, розповідали, що переживають за психологічний стан своїх дітей. Воно й не дивно, адже ця авіатроща завдала справжнього психологічного удару по ще юній психіці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.